Condicions laborals

STEPV convoca concentracions el 18 d’octubre per exigir la fi dels impagaments

Més de 500 persones han contestat l’enquesta de STEPV sobre els impagaments del mes de setembre

Cartell de convocatòria de les concentracions

dilluns 10 octubre 2022 12:32 h

El pròxim dimarts 18 d’octubre, STEPV ha convocat concentracions a Alacant (Casa de les Bruixes), Castelló (Casa dels Caragols) i València (Plaça Manises), a les 18h per a exigir l’abonament dels impagaments pendents, tant de nòmines com de diferents complements (triennis i sexennis, càrrecs unipersonals, etc), els tribunals d’oposició o la liquidació del mes d’agost del professorat interí.

Les concentracions seran a les 18h a Alacant, València i Castelló

El Sindicat ha realitzat una enquesta entre el professorat per conèixer l’abast dels impagaments. Fins avui han contestat 575 persones que, o bé no han cobrat la nòmina o bé encara no han cobrat algun pagament pendent.
D’aquestes persones, 148 són funcionaris de carrera, dels quals 41 no han cobrat com a tribunal d’oposició, la gran majoria de les oposicions de 2021 i 12 encara no han cobrat el càrrec unipersonal corresponent (caporalies d’estudis, càrrecs directius, caporalia de departament, etc., fins i tot des del curs passat. Igualment
Les altres 424 persones que han contestat l’enquesta són funcionaris interins i no han cobrat la nòmina. Més de la meitat, 247, han estat adjudicats l’1 d’agost, en l’adjudicació d’inici de curs. La resta, 177 han estat adjudicats a setembre. A la immensa majoria, 356 , els han adjudicat una vacant. La resta, 68, han tingut una substitució. També la majoria, 305, van treballar el curs passat i 119 s’acaben d’incorporar. Igualment, 112, de les que van treballar el curs passat, no han cobrat la liquidació corresponent al mes d’agost.
Davant d’aquesta situació, el Sindicat ha decidit tornar a convocar concentracions de protesta, com ha fet cada any perquè se solucione aquesta situació. Gràcies a aquestes protestes any rere any, les direccions territorials d’educació han contractat més personal per a gestionar l’abonament de les nòmines, però malgrat això, encara és insuficient per a garantir que tot el professorat, siga interí o funcionari de carrera, cobre la nòmina (o la nòmina completa) al mes de setembre.

Descarrega’t i difon el cartell de convocatòria ací


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR