Professorat interí

STEPV i CPI convoquen concentracions per reclamar l’abonament de les nòmines de setembre

Dimarts 10 d’octubre a Alacant (Casa de les Bruixes), València (plaça Manises) i Castelló (Casa dels Caragols) a les 18h. També han impulsat una campanya de reclamacions, que pots descarregar ací.

Cartell de convocatòria de les concentracions

dimarts 03 octubre 2017 13:25 h

Un any més, centenars de docents interins no han cobrat la nòmina de setembre. STEPV i la Coordinadora de Professorat Interí han convocat concentracions per a mostrar la indignació i el rebuig a aquesta situació, enquistada des de fa anys.

A més de la convocatòria de les concentracions, s’ha posat en marxa una campanya de reclamacions a les direccions territorials

STEPV i la CPI fa anys que estan sol·licitant solucions a la Conselleria per tal que no es torne a repetir l’impagament de nòmines. Aquestes propostes són: dotació del personal necessari en les direccions territorials d’educació i ampliació del temps per a la gravació de les nòmines. També reclamem la digitalització de la documentació que cada any ha de registrar el professorat interí de forma innecessària.
Cap d’aquestes mesures s’ha dut a terme, de moment, tret d’un reforç de personal per acumulació de tasques. Tanmateix, considerem insuficient aquesta mesura perquè caldria dotar de personal fixe les direccions territorials per evitar aquest problema.
A més de la convocatòria de les concentracions, STEPV i CPI posen en marxa una campanya de reclamacions a les direccions territorials, en les quals es reclama l’abonament immediat de les nòmines i els interessos de demora corresponents.
Cal seguir aquestes instruccions:

1.- Omplir la següent reclamació i presentar-la en el registre de la Direcció Territorial corresponent.
2.- Quedeu-vos sempre una còpia de la reclamació.
3.- Envieu una còpia escanejada (o feu una foto i envieu-la) al correu electrònic del STEPV: .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

Descarrega’t ací el model de reclamació

Descarrega’t ací i difon el cartell


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR