Condicions laborals

STEPV publica una enquesta sobre els impagaments i convoca una concentració

Aquest curs, novament, moltes persones no han cobrat la nòmina de setembre o complements corresponents (triennis i sexennis). També hi ha tribunals d’oposició que encara no han cobrat o professorat interí que no ha rebut la liquidació del mes d’agost

dilluns 03 octubre 2022 17:31 h

Davant aquesta situació que, malauradament, es produeix cada any, el Sindicat ha tornat a fer una enquesta per a traslladar-la a Conselleria i que agilitzen el pagament de les persones afectades.

El Sindicat posa a disposició del professorat un model de reclamació

Igualment, el Sindicat ha posat a disposició del professorat un model de reclamació adreçat a la direcció territorial corresponent perquè reclamen les quantitats i els conceptes que no s’han abonat.
El Sindicat, com ha fet cada any els darrers cursos, convocarà concentracions a Alacant, València i Castelló el pròxim 18 d’octubre.
Malgrat que s’han reforçat les direccions territorials, especialment la de València i Alacant, amb personal administratiu ha sigut insuficient per a gravar totes les nòmines o els determinats complements retributius encara pendents, especialment els triennis i sexennis, o bé els tribunals d’oposicions. Fins i tot, queda pendent d’abonar la liquidació d’agost d’una part del professorat interí.
STEPV i STAS porten anys concentrant-se davant l’administració valenciana perquè solucione la greu problemàtica de manca de personal administratiu que tenen les direccions territorials d’educació i exigeixen la creació, d’almenys, una quarta direcció territorial.

Contesta l’enquesta ací
Descarrega’t el model de reclamació ací i segueix les instruccions següents:

Instruccions
1.- Descarrega el model de reclamació i emplena les dades que falten.
2.- Presenta al registre Z de la Conselleria d’Educació la reclamació: Accedeix ací.

En el formulari general, empleneu les dades personals i els textos següents en els apartats que s’esmenten:
- En l’apartat Servici Territorial, cal seleccionar la direcció territorial corresponent.
- En l’apartat Matèria, escriviu el següent: “Reclamació nòmines 2022».
- En l’apartat EXPOSICIÓ escriviu: «Presentació de reclamació sol·licitant l’abonament immediat de la nòmina de setembre i/o dels complements retributius pendents»
- En l’apartat SOL·LICITUD escriviu: «Que es tinga per presentada la reclamació i admesa a tràmit»

En la pantalla següent adjunteu la reclamació degudament emplenada amb les vostres dades personals (empleneu els espais buits) i continueu la tramitació. Assegureu-vos que es registra correctament.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR