Mobilitzacions

STEPV i CPI arranquen el compromís al govern de resoldre els impagaments de setembre

Les dues concentracions van convocar ahir concentracions a Alacant, Castelló i València

Un moment de la concentració a Alacant

dimecres 11 octubre 2017 13:01 h

STEPV i la Coordinadora de Professorat Interí es van concentrar ahir a Alacant, València i Castelló per exigir a la Conselleria d’Educació l’abonament de les nòmines de tot el professorat que no ha cobrat la nòmina en el mes de setembre.

Conselleria està estudiant una liquidació a compte per a pal·liar la situació

Aquest fet ha afectat uns 2000 docents, majoritàriament personal docent interí, però també funcionaris de carrera.  Lamentablement, l’impagament de les nòmines es produeix any rere any, i per això volem mostrar la nostra indignació i el nostre rebuig.
STEPV i la CPI fa anys que estem sol·licitant solucions a la Conselleria perquè no es torne a repetir l’impagament de nònimes i per això demanem la dotació de personal necessari en la direcció territorial d’educació, l’ampliació del temps per a la gravació de les nòmines i la digitalització de la documentació que s’ha de presentar per evitar emplenar de papers les direccions territorials. D’aquesta manera l’impagament de les nòmines deixaria de ser un problema endèmic.
A més, el Sindicat ha demanat que s’abonen les nòmines el més prompte possible i no esperar a finals del mes d’octubre per fer-se efectives. Igualment s’ha posat en marxa una campanya de reclamacions a les diferents direccions territorials.
En la concentració de València, davant el Palau de la Generalitat, un assessor del govern va atendre les persones concentrades per comunicar-los que s’està estudiant una via per a intentar pal·liar la problemàtica, que consistiria en una liquidació a compte en el mes de setembre del personal que no cobraria de manera normal la nòmina. Aquesta liquidació s’hauria de regularitzar posteriorment. Aquesta solució no deixa de ser una solució provisional que no s’aplicaria fins el curs que ve però no solucionaria definitivament el problema si no s’apliquen les mesures proposades pel sindicat. Però almenys el professorat afectat tindria liquiditat durant el mes de setembre.
El Sindicat continuarà vigilant perquè no es produisquen més impagaments ni en octubre ni el curs que ve i continuarà pressionant l’administració perquè es resolga la problemàtica definitivament.

Etiquetat com a

nòmines impagaments

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR