Llibertat d’expressió

Concentració a Xàtiva divendres 13 de desembre

A les 18h davant l’ajuntament de la ciutat

Cartell de convocatòria de la concentració

dimarts 10 desembre 2013 08:56 h

La Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de la Costera-la Canal ha convocat aquesta concentració sota el lema “Defensem l’escola Pública. Per la llibertat d’expressió”

Cal plantar cara a aquesta política repressiva amb mobilitzacions i accions que reivindiquen la llibertat d’expressió

Arran dels fets ocorreguts dimecres passat en la visita del president Fabra al convent de Sant Doménech i l’expedient obert al centre educatiu per les protestes de l’alumnat, la Plataforma convoca aquesta acció. També es va acordar que els partits polítics de l’oposició presentaren mocions a l’Ajuntament de rebuig a l’acció de la Conselleria d’Educació i la convocatòria d’un Consell Escolar Municipal extraordinari per a tractar el tema.
STEPV considera que l’expedient és una nova acció repressiva i una advertència al conjunt del professorat i equips directius que persegueix instaurar la por a fer públiques les queixes per la mala gestió del govern valencià. Cal plantar cara a aquesta política repressiva amb mobilitzacions i accions que deixen ben clar el dret a exercir la llibertat d’expressió i a la crítica per part de la comunitat educativa i de la ciutadania en general.
Per això el Sindicat insta a tota la comunitat educativa de cada un dels centres a manifestar el rebuig a l’expedient obert i a continuar fent públiques les crítiques a la gestió del govern valencià, siga pel tancament de RTVV, per les polítiques educatives o per qualsevol altre tema.
Perquè tenim dret, perquè no tenim por.
Així mateix, STEPV anima a participar en la concentració de divendres a Xàtiva amb pancartes reivindicatives i que reclamen el dret a la llibertat d’expressió.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR