Llibertat d’expressió

STEPV proposa mobilitzacions a Xàtiva aquesta setmana en resposta a l’expedient al Taquígraf Martí

El Sindicat sol·licita una reunió amb el Director General de Personal

dilluns 09 desembre 2013 13:36 h

STEPV proposarà accions massives i contundents en rebuig a l’expedient informatiu obert al CEIP Taquígraf Martí de Xàtiva per les protestes de l’alumnat a Fabra quan inaugurava el Convent de Sant Doménec adjunt al col·legi.

STEPV no tolerarà cap intimidació per part de la Conselleria d’Educació ni cap coacció a la llibertat d’expressió

Aquesta proposta de mobilitzacions les traslladarà a la reunió de la Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de la Costera-la Canal que es reuneix aquesta vesprada per a tractar la qüestió.
En concret, el Sindicat proposarà concentracions a l’Ajuntament de Xàtiva aquesta setmana de la comunitat educativa però també de tota la ciutadania. Així mateix instarà als partits polítics de l’oposició a presentar mocions a l’ajuntament de rebuig a l’expedient i per la llibertat d’expressió. I també demanarà la convocatòria extraordinària d’un Consell Escolar Municipal perquè es posicione també emetent un informe en contra d’aquesta actuació autoritària de Conselleria.
D’altra banda, una delegació del Sindicat ha intentat entrevistar-se aquest matí amb el Director General de Personal, Santiago Martí, per a exigir-li la retirada de l’expedient. En no trobar-se en Conselleria, el Sindicat ha registat una petició d’entrevista (que enllacem ací).
STEPV no tolerarà cap intimidació per part de la Conselleria d’Educació ni cap coacció a la llibertat d’expressió. La Conselleria pretén inculcar por entre el professorat i els equips directius com ja va intentar fer amb la sanció al director de l’IES Las Norias de Monforte, que va ser revocada pels tribunals.
En eixe sentit, el Sindicat insta als centres educatius a manifestar públicament i sense por les seues opinions sobre la nefasta gestió del Partit Popular en el tancament de RTVV o en qualsevol altre tema que consideren oportú. També invita als centres a mostrar la seua solidaritat amb el Taquígraf Martí públicament mitjançant escrits de suport acordats en claustres o Consells Escolars i concentracions a les portes dels centres a l’entrada o eixida de les classes.

 

 


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR