Llibertat d’expressió

STEPV se solidaritza amb Ramon Font, portaveu d’USTEC

El Sindicat rebutja les acusacions de l’Associació “Hablemos Español” que l’ha denunciat a la fiscalia

Ramon Font, portaveu d'USTEC

divendres 17 novembre 2017 14:25 h

Ahir es va conéixer que l’associació “Hablemos Español” ha presentat una denúncia a la fiscalia contra el portaveu d’USTEC, el sindicat majoritari de l’ensenyament a Catalunya, amb el qual STEPV manté estretes relacions històricament.

La denúncia forma part de la campanya de persecució a dirigents d’entitats a Catalunya i al dret a la llibertat d’expressió

La denúncia, per provocació a la sedició i delicte d’odi, s’ha presentat arran d’unes declaracions que va fer Font el passat 8 de novembre, durant la vaga general celebrada a Catalunya.
Per a STEPV, aquesta denúncia forma part de la campanya de persecució a dirigents d’entitats a Catalunya i contra el dret a la llibertat d’expressió, que s’ha evidenciat darrerament en el context de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola.
També en el context de persecució al professorat en els centres educatius catalans i al model d’escola catalana en general, acusada d’adoctrinament de l’alumnat. Aquesta afirmació només pretén desprestigiar, condemnar públicament i instal·lar la por entre els milers de docents que dia a dia i durant anys han alçat l’escola catalana amb professionalitat i compromís amb l’alumnat.
Per tot això, Ramon Font, portaveu d’USTEC, compta amb tot el suport i solidaritat de STEPV, que confia en què s’arxive la denúncia i puga continuar amb les seues tasques de defensa de les condicions laborals del professorat i per millorar l’escola catalana.

Secretariat Nacional de STEPV


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR