Llibertat d’expressió

Xàtiva exigeix la retirada de l’expedient al CEIP Taquígraf Martí

Més de 250 persones es concentren divendres convocats per la Plataforma pels Serveis Socials

"No ens callareu", lema que va presidir la concentració

diumenge 15 desembre 2013 08:53 h

La concentració convocada per la Plataforma en Defensa dels Serveis Socials de la Costera i la Canal congrega més de 250 persones en defensa de la llibertat d’expressió. Les persones concentrades reclamen la retirada immediata de l’expedient al Taquígraf Martí.

Les concentracions continuen el pròxim 23 de desembre a València

El lema “No ens callareu” va presidir la concentració i la lectura del manifest elaborat per la Plataforma que podeu llegir en aquest enllaç.
STEPV continuarà proposant accions fins que s’arxive l’expedient, com l’aprovació de resolucions per part de les juntes de personal docent i claustres, i la convocatòria de noves accions per la Plataforma per l’Ensenyament Públic el pròxim 23 de desembre a València.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR