Llibertat d’expressió

Els centres educatius, sense accés al web de STEPV

El Sindicat prendrà les accions legals oportunes si no es normalitza la situació

dimecres 22 gener 2014 17:14 h

STEPV ha tingut coneixement que els centres educatius no poden accedir al web del Sindicat des dels seus ordinadors. És l’únic sindicat que té vetat l’accés a Internet. Aquest matí, el Sindicat s’ha posat en contacte amb diferents centres d’Alacant, València i Castelló per confirmar aquesta situació.
La web de la Conselleria té un enllaç a les organitzacions sindicals d’ensenyament, des del qual no es pot accedir a la nostra web, com tampoc posant l’adreça directament ni a través dels buscadors.

Aquesta situació fa inevitable pensar en una possible censura per part de la Conselleria d’Educació

Demà, representants de STEPV demanaran explicacions a la Conselleria d’Educació d’aquesta situació i exigiran el restabliment immediat de l’accés a Internet des dels centres educatius.
Aquesta situació fa inevitable pensar en una possible censura per part de la Conselleria d’Educació. Recordem que en 2010 el govern valencià va eliminar les subvencions que legalment li corresponien a STEPV (representativitat i foment del valencià) mentre la resta de sindicats continuava rebent-les.
Si es manté aquesta situació després que demà el Sindicat demane la recuperació de l’accés a internet en els centres educatius, els serveis jurídics de STEPV prendran les accions legals oportunes per restablir la normalitat.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR