Meses de negociació

STEPV demana la retirada de la proposta d’avançament de les proves de setembre

El Director General de Personal li nega la paraula al representant del Sindicat

dimecres 11 desembre 2013 17:28 h

Aquest matí ha tingut lloc la Mesa Sectorial per a tractar la resolució que proposa l’avançament de les proves de setembre a juny i juliol. STEPV n’ha demanat la retirada pels motius següents: agreuja les condicions laborals del professorat; negociem sense conéixer l’informe que, segons Conselleria, justifica aquesta mesura (informe que STEPV va sol·licitar abans de l’estiu i que Conselleria es va comprometre a fer arribar); no s’està negociant juntament amb el calendari escolar com el Sindicat va demanar en la mesa tècnica de la setmana passada (recordem que aquesta proposta va lligada a l’avançament del curs a l’1 de setembre en primària i secundària).

L’expedient al col·legi de Xàtiva dificulta la negociació amb Conselleria

Tots els sindicats de la Mesa Sectorial han demanat la retirada del document amb la qual cosa cal desmentir la nota de premsa de la Conselleria prèvia a la Mesa Sectorial en què afirmava que s’estava consensuant aquesta mesura amb els sindicats.
A més, STEPV ha afegit les dificultats per a negociar amb l’administració qualsevol tema mentre estiga en marxa l’expedient al col·legi de Xàtiva arran de la visita del president Fabra a la ciutat, que el Sindicat ha exigit que s’arxive. El Director General de Personal ha replicat, entre altres coses, que l’expedient és un procediment “normal” per a “saber com funciona l’administració ella mateixa perquè s’han gravat i fet públiques unes imatges d’uns alumnes en horari lectiu”. En el moment que el representant de STEPV prenia la paraula per a contestar, el Director General li l’ha retirat perquè ha considerat que els torns d’intervenció ja s’havien esgotat.
Per al Sindicat, aquest gest de retirar la paraula a un representant sindical, posa de manifest el caràcter polític de l’expedient que no busca altra cosa que crear por entre el professorat i els equips directius dels centres docents, per evitar qualsevol protesta a la seua gestió i no respon a una qüestió purament tècnica i rutinària com intenten aparentar.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR