Universitats públiques

STEs-Intersindical se solidaritza amb el professorat associat de les universitats públiques

Aquest professorat suporta una situació de precarietat, des de fa moltíssim temps, inadmissible.

STEPV

diumenge 04 març 2018 19:31 h

Des de la Confederació de STEs-i volem transmetre el nostre suport al col·lectiu de profesores i professors associats de les universitats públiques, reunit aquest cap de setmana a València, i especialment al professorat associat en vaga de la Universitat de València. Per a STES-i és inadmissible la situació de precarietat en què es troba el col·lectiu per la qual cosa exigim l’obertura de processos de negociació per donar resposta i solucions reals.

Per a STES-i és inadmissible la situació de precarietat en què es troba el col·lectiu

Exigim al Ministeri d’Educació que actue en l’àmbit de les seues competències per millorar les condicions laborals i socials del professorat associat.
També als governs autonòmics, la CRUE i les universitats perquè donen una solució negociada a les reivindicacions del professorat associat. En cas contrari no quedarà més eixida que la convocatòria de mobilitzacions coordinades a tot l’Estat i en les comunitats autònomes.
Finalment, STES-i reafirma el seu compromís de lluita contra la precarietat i la privatització a les universitats de l’estat i considera necessària la unitat i la coordinació per acabar amb la situació actual.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR