Universitats públiques

Comunicat de l’assemblea de STEPV-Universitat de València sobre la vaga del professorat associat

STEPV-UVEG va convocar ahir una assemblea als locals sindicals de la Universitat per a tractar sobre la vaga de professorat associat

Concentració del professorat associat davant el rectorat de la UVEG en el mes de juny

STEPV

dimarts 06 febrer 2018 13:09 h

La secció sindical de l’STEPV-Iv reunida en assemblea la vesprada del 5 de febrer de 2018 per tractar la vaga del professorat associat, acorda que:

  • És preceptiu que la Universitat de València convoque al comitè de vaga en totes les negociacions que s’efectuen per resoldre el conflicte del professorat associat. Per tant, reiterem la demanda que ja vam fer explícitament en la darrera Mesa Negociadora (del proppassat 1 de febrer de 2018).
  • Dóna suport a les reivindicacions del professorat associat. Cal recordar que el 20 de gener el Sindicat ja va fer un pronunciament públic en aquest sentit mitjançant una nota de premsa. A més, STEPV ja s’ha pronunciat en ocasions anteriors sobre la necessitat de resoldre la problemàtica del professorat associat i, fins i tot, va convocar vaga de professorat associat en 2012.

D’aquesta manera, l’STEPV-Iv vol manifestar, una vegada més, que està al costat del professorat que lluita per la millora de les seues condicions laborals; en aquest cas el professorat associat, el més precari de les universitats.

 


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR