Universitats públiques

La Unió Europea investigarà la situació del professorat associat de la Universitat de València

La Comissió de Peticions accepta la denúncia presentada per la Plataforma de Professorat Associat de la UVEG i insta a la Comissió Europea a investigar-ho

Concentració de professorat associat davant el Rectorat de la UVEG

STEPV

divendres 28 abril 2017 17:37 h

La situació de precarietat del professorat associat ha motivat aquesta denúncia de la Plataforma a instàncies europees. En concret, el col·lectiu denuncia les condicions salarials i laborals i la discriminació respecte a d’altres col·lectius docents en quant als drets laborals.

STEPV es felicita d’aquesta investigació i insta a l’administració a donar una solució al col·lectiu que millore les seues condicions laborals i dignifique la seua tasca docent, amb la finalització de la seua situació de precarietat i abús de les condicions de treball i la millora de les condicions salarials.

Enllacem ací la denúncia de la Plataforma al Parlament Europeu i la resposta de la Comissió de peticions.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR