Universitats públiques

STEPV urgeix al president de la Mesa Negociadora a resoldre el conflicte del professorat associat

El sindicat es va adreçar a la Conselleria d’Educació en abril i juliol

STEPV

dilluns 12 novembre 2018 15:55 h

STEPV s’ha adreçat a Miguel Soler, secretari autonòmic d’Educació i president de la Mesa Negociadora del Conveni Col·lectiu d’Universitats per tal que convoque una reunió urgent amb una representació del sindicat a fi de donar una resposta satisfactòria a la precària situació laboral del professorat associat.
El mes d’abril, STEPV ja va demanar una reunió urgent amb el secretari autonòmic, una sol·licitud sobre la qual no va obtindre resposta. Pel juliol, el sindicat també es va adreçar la directora general d’Universitats, Josefina Bueno, per a tractar diferents temes que afecten els treballadors i les treballadores de les universitats públiques valencianes. La directora general també és coneixedora de la inquietud del sindicat per la no convocatòria de la Mesa Negociadora del Conveni col·lectiu.
La manca de respostes per part dels responsables de la Conselleria està provocant més malestar entre un col·lectiu que pateix una important precarietat laboral i que va protagonitzar el curs passat una vaga indefinida amb un gran ressò social.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR