Universitats públiques

STEPV exigeix a la Universitat de València el compliment de l’acord de millores per al professorat associat

El Sindicat denuncia l’incompliment dels acords assolits en la negociació col•lectiva

STEPV

dimecres 31 octubre 2018 12:39 h

El passat 26 de març de 2018 s’aprovà en mesa negociadora el punt «Anàlisi, debat i pressa d’acords, si escau, al respecte de la proposta de la Universitat de València sobre millores de condicions laborals del professorat associat». Aquest acord de mesa negociadora, que també s’aprovà en el Consell de Govern del 24 d’abril de 2018, contenia millores retributives per al PDI associat.

L’acord contempla que la Universitat de València es compromet a incrementar amb efectes 1 d’abril de 2018 les retribucions del professorat associat per cobrir la diferència amb la quantia de la universitat pública amb major import retributiu (la Universitat d’Alacant). També que amb efectes 1 d’abril de 2018, la Universitat de València incorporarà en la retribució del PDI Associat un 50% de l’esmentada diferència retributiva, amb l’autorització prèvia de la Conselleria d’Hisenda, encara que no es compte amb el finançament sol•licitat a la Generalitat Valenciana.
Com que la Universitat de València ja va sol•licitar a la Conselleria d’Hisenda l’autorització per al pagament d’aquestes millores, STEPV exigeix el compliment de l’esmentat acord. En cas contrari s’estaria qüestionant el paper de la negociació col•lectiva, els acords de la qual no poden quedar reduïts a paper mullat, així com la validesa dels acords d’un òrgan com el Consell de Govern de la nostra Universitat.

Consulta ací l’acord de març

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR