Eleccions sindicals

STEs-i revaliden la majoria sindical en el conjunt de l’Estat

A Catalunya, País Basc, Navarra, Ceuta i Melilla no s’han celebrat.

dimarts 09 desembre 2014 18:51 h

Els STEs-Intersindical agraeixen al professorat el suport que han rebut en les eleccions sindicals parcials realitzades el 4 de desembre, i renoven el seu compromís amb la defensa de l’escola pública i del seu professorat, així com amb la pràctica del sindicalisme assembleari que els defineix.

Els STES-i som conscients de la responsabilitat que comporta la confiança que el professorat ha tornat a atorgar

Les eleccions realitzades han aconseguit que els STEs augmenten la seua representació en el conjunt de l’Estat, passant de 505 delegades i delegats, a 553, mentre que el segon sindicat, CCOO, perd delegats, passant de 504-461, com es pot veure en aquesta taula.


Els STES són primera força sindical a València, Castella i Lleó, Illes Balears, Cantàbria i Astúries, i la segona a Andalusia, Castella-la Manxa, Canàries i Aragó, a falta de celebrar-se les eleccions a Catalunya, País Basc, Navarra i Melilla, territoris en els quals els STES són la primera força actualment, a més de Ceuta.

Els STES-i som conscients de la responsabilitat que comporta la confiança que el professorat ha tornat a atorgar, perquè el representem davant les Conselleries d’Educació de les comunitats i davant el Ministeri d’Educació, i complirem el nostre compromís de fer-ho buscant la creació d’ocupació, l’estabilitat per al professorat interí, la recuperació de les condicions de treball del conjunt del professorat i la potenciació de l’escola pública de tots per a tots, practicant un sindicalisme assembleari i promovent les mobilitzacions necessàries per revertir la situació a la qual ens ha portat les polítiques practicades pels governs, per dignitat, contra la LOMQE.

Descarrega’t els resultats detallats de l’estat espanyol en PDF.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

STEPV obté majoria absoluta

04 desembre 2014 / 22:19 h