Calendari escolar

STEPV sol·licita reprendre l’activitat lectiva l’11 de gener i no el 7

L’increment de casos positius actualment i la previsió d’un nou increment durant les festes de Nadal aconsellen prendre aquesta mesura per a garantir el control de nous possibles contagis

divendres 18 desembre 2020 13:16 h

Catalunya ha decidit reprendre l’activitat lectiva després de Nadal el dia 11 de gener i realitzar tests massius al professorat. Es justifica aquesta mesura per la previsió d’increment de casos durant les festes de Nadal i guanyar alguns dies més abans de la represa de l’activitat lectiva per a detectar possibles casos nous després dels encontres familiars de Nadal i Cap d’Any.

D’aquesta manera hi haurà més garanties que el retorn a l’escola després de Nadal serà més segur

Al País Valencià, on l’evolució dels contagis per coronavirus va en augment, caldria establir la mateixa mesura que a Catalunya. La Generalitat Valenciana ha endurit les restriccions durant el Nadal i el President de la Generalitat, Ximo Puig, ha dit que de moment es manté el calendari escolar però no descarta ajornar la represa de les classes segons com evolucione la pandèmia.
Des de STEPV considerem que és millor anunciar ja aquesta mesura per tal que les famílies es puguen organitzar amb temps i no haver d’estar amb la incertesa de prendre eixa decisió, o no, a última hora.
És per això que el Sindicat ha sol·licitat aquest matí a la Conselleria d’Educació que es prenga aquesta mesura ja i s’anuncie el més prompte possible. D’aquesta manera hi haurà més garanties que el retorn a l’escola després de Nadal es durà a terme amb més seguretat.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR