Meses de negociació

STEPV sol·licita que el professorat provisional puga optar a les comissions de serveis

El Sindicat ha insistit que s’oferisquen totes les places en el concurs de trasllats

dimecres 11 març 2015 14:13 h

Hui ha tingut lloc la mesa tècnica per tractar la convocatòria de comissions de serveis per al curs que ve. En aquesta reunió STEPV ha demanat que el professorat funcionari de carrera en situació de provisionalitat (és a dir, el que encara no tenen destinació definitiva) puga optar a les comissions de serveis. El sindicat ha argumentat que hi ha docents que han aprovat les oposicions en 2007 i que encara no tenen una destinació definitiva, fet que els impedeix demanar comissions de serveis i també concursar a altres territoris de l’Estat.

les especialitats que s’ofertaran en les oposicions ampliaran encara més el nombre de docents funcionaris provisionals

A més, cal remarcar que la situació de provisionalitat no té perspectives de millora si tenim en compte les poques vacants que han eixit per al concurs de trasllats, que és on rau el veritable problema: amb una plantilla estable que va reduint-se, la inestabilitat del professorat augmenta.
I encara més, les especialitats que la Conselleria pensa oferir en les oposicions, especialment les dels cossos de secundària, ampliaran encara més el nombre de docents funcionaris de carrera en situació de provisionalitat, perquè en totes aquestes especialitats ja hi ha professorat en aquesta situació que tampoc obtindrà una plaça definitiva en el pròxim concurs de trasllats, tal com vam exposar en la mesa de l’oferta pública d’ocupació docent.
És per això que STEPV ha reiterat l’exigència a l’administració perquè les places habilitades (per contracte programa, per necessitats de suport educatiu…) siguen considerades de catàleg i, així, que s’incorporen al concurs de trasllats, per garantir l’estabilitat laboral del professorat.
Paral·lelament, el sindicat ha demanat a l’administració que canvie la redacció del primer supòsit de concessió de comissions de servei (violència de gènere) per «violència contra les dones», terminologia que inclou tots els tipus de violència exercida contra les dones i que va en consonància amb la Llei 7/2012, de 23 de novembre, de la Generalitat, integral contra la violència sobre la dona i amb les últimes resolucions de la Unió Europea.


Comentaris

Rosa Maria Paya Climent

12 març 2015 / 15:25 h

Em sembla molt encertada aquesta petició.Vaig aprovar el 2009 i encara no tinc definiiva ni puc demanar comissió!!!!
Gràcies!!!!!


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR