Inici de curs

Adjudicades provisionalment 7.533 docents entre comissions de serveis i supressions i desplaçaments

De moment s’ofereixen 19.718 places, 3.602 més que el curs passat

dijous 27 juliol 2023 21:30 h

Aquesta setmana s’han adjudicat provisionalment les places de desplaçaments i supressions i de comissions de serveis, tant específiques com per causes socials.

STEPV continuarà treballant perquè es mantinga aquesta tendència els pròxims cursos

En primer lloc, s’han adjudicat 205 places al professorat desplaçat i suprimit. Per cossos, 161 al cos de mestres i 44 a secundària i resta de cossos. El total de comissions de serveis específiques, en les diferents modalitats, és de 267 llocs adjudicats. Quant a les comissions de serveis per causes socials, s’han adjudicat 7.061 llocs. Per cossos docents, 3.464 al cos de mestres i 3.597 a secundària i resta de cossos, 646 més que el curs passat.
En total s’han adjudicat, de moment, 7.533 places en aquests procediments, que es poden incrementar en l’adjudicació definitiva, atenent les reclamacions presentades.
El Sindicat està atenent totes les persones afectades per la denegació de les comissions de serveis que s’han adreçat a les nostres seus d’Alacant, València i Castelló, bé presencialment, bé telefònicament i les traslladarà a la Conselleria perquè atenga les seues reclamacions.
Quant a les vacants disponibles, publicades per la Conselleria en el procediment de desplaçaments i supressions, hi ha 19.718 places, de les quals 6.946 corresponen al cos de mestres i 12.772 a secundària i resta de cossos. A aquestes places caldrà afegir els temps parcials i altres tipus de places, com les substitucions indeterminades, per al professorat interí, a les quals no té accés el funcionariat de carrera.
Gràcies al treball de STEPV s’estan oferint més vacants que altres anys, tant en el concurs de trasllats com en les comissions de serveis, fet que facilitat al funcionariat de carrera que tinga el destí desitjat el curs que ve. STEPV continuarà treballant perquè es mantinga aquesta tendència els pròxims cursos, en aquest context de canvi polític.
De moment, i a l’espera que es publiquen pròximament les vacants disponibles en les adjudicacions d’inici de curs, on s’afegiran les places esmentades abans, s’estan oferint 3.602 places més que el curs passat, gràcies als acords de plantilles d’infantil i primària i secundària i FP, negociades i signades per STEPV recentment.
STEPV valora positivament aquest increment de places que millorarà l’atenció al nostre alumnat. Si finalment les Corts Valencianes aproven la proposta d’Iniciativa Legislativa Popular perquè es reduïsquen les ràtios en els centres educatius, s’incrementarà encara més el nombre de professorat en els centres educatius.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR