Retribucions

STEPV registra 1.500 reclamacions de professorat de la concertada per recuperar drets salarials

Ha presentat 1.500 reclamacions per recuperar la part proporcional de la paga extra de desembre de 2012.

Membres d'STEPV han presentat hui 1500 reclamacions en Conselleria.

dilluns 23 desembre 2013 19:09 h

Aquest matí membres de STEPV han registrat al voltant de 1.500 reclamacions de docents en centres concertats. Aquesta campanya -iniciada pel Sindicat a principis d’octubre i motivada per l’aplicació del Reial Decret-Llei 20/2012 que va suprimir la paga extra de desembre de 2012- pretén que el professorat dels centres concertats recuperen la part proporcional del que van robar en la nòmina de desembre de 2012, en aplicació del Reial Decret.

El Sindicat insta a l’administració perquè restablisca el 100% del salari robat al professorat

STEPV lamenta l’actitud de la Conselleria d’Educació que es nega a negociar amb els sindicats vies de solució per a la situació del professorat de l’ensenyament concertat, per la qual cosa, el Sindicat ha de recórrer als tribunals de justícia per a recuperar els drets salarials i també laborals d’aquest col·lectiu.
El Sindicat continua treballant per a recuperar aquests drets i insta a l’administració perquè restablisca el 100% del salari robat als treballadors i treballadores de la concertada.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR