Retallades

Model de reclamació del 50% de la paga extra 2012

La Generalitat pagarà finalment la part de la paga extra de desembre de 2012 que estava pendent de cobrament. Les persones que estiguen d’alta en nòmina actualment rebran el pagament en juliol. Les persones que no ho estiguen hauran de demanar el pagament.

dimecres 27 juliol 2016 20:07 h

El DOCV de 20 de juliol ha publicat les resolucions que permeten l’abonament de la paga extra de 2012 que faltava per liquidar al personal de les administracions publiques valencianes. Es tracta del personal docent no universitari, del personal de l’Administració de la Generalitat i del personal de sanitat.  El personal de l’Administració de Justícia, ja va cobrar el 100% del que se li devia en 2015.

Recordem que en 2012 el govern espanyol va eliminar la paga extra de desembre i que una meitat d’aquesta paga s’ha recuperat ja, però faltava l’abonament de l’altra meitat.
Intersindical Valenciana va signar un acord en octubre de 2015 en el marc de la Mesa General de la Funció Pública pel qual durant 2016 s’havia de recuperar la meitat de la paga extra de 2012 que faltava.
Aquest pagament es farà efectiu en aquest mes de juliol a tot el personal que estiga actualment d’alta en nòmina. El personal que estiga en excedència o que s’haja jubilat amb posterioritat a 2012 ha de sol·licitar l’abonament d’acord en el model de petició que ha preparat la pròpia administració.
Les resolucions es poden consultar ací:

Personal docent no universitari

RESOLUCIÓ de 13 de juliol de 2016, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, per la qual es reconeix el dret del personal docent no universitari de la Generalitat a l’abonament de determinada quantia corresponent a la paga extraordinària de 2012.

Personal de l’Administració de la Generalitat

RESOLUCIÓ de 13 de juliol de 2016, de la Direcció General de Funció Pública, per la qual es reconeix el dret del personal de l’Administració de la Generalitat a l’abonament de determinada quantia corresponent a la paga extraordinària de 2012.

Personal sanitat

RESOLUCIÓ de 14 de juliol de 2016, de la Direcció General de Recursos Humans i Econòmics, per la qual es reconeix el dret del personal gestionat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a l’abonament de determinada quantia corresponent a la paga extraordinària de desembre de 2012.

El personal d’alta en nòmina, com hem dit, no cal que faça res ja que, deixant de banda errades, tothom cobrarà amb la nòmina de juliol.

El personal que no estiga d’alta en nòmina, com excedències i/o jubilacions, hauran de demanr el pagament. Per a d’això, la Generalitat ha preparat un model que cap reomplir: Model petició extra 2012


Comentaris

Gràcia Ausiàs

29 juliol 2016 / 17:32 h

Actualment estic de baixa, però en el 2012 estava en actiu.
La meua pregunta es si necesite fer la reclamació per cobrar l’extra.

Moltes gràcies


Marc Candela Ruiz

01 agost 2016 / 18:27 h

Hola
Encara que estigues de baixa hauries d’haver-la cobrat. Comprova-ho. Supose que tens el nomenament fins el 31 d’agost, no?


STEPV

01 agost 2016 / 18:31 h

Hola
Encara que estigues de baixa hauries d’haver-la cobrat. Comprova-ho. Supose que tens el nomenament fins el 31 d’agost, no?


Silvia Josa San Andres

03 agost 2016 / 12:16 h

El dogv nomes gem descarrega dues fulles i no el model. Hi ha un annex. Quina es la data maxima per presentar-ho?


Silvia Josa San Andres

03 agost 2016 / 12:19 h

Perdoneu ja he trobat el model encara que no tinc aplicacio per obrir. Aixi i tot puc abar a setembre a entregar-ho al prop? Estic fora de la comunitat amb excedencia


Alicia Marti Climent

04 agost 2016 / 09:42 h

Hola Silvia,
Pots presentar-ho a setembre.
Salut i bon estiu!


Sara de la Torre Rodrigo

22 agost 2016 / 15:47 h

Hola. Com puc calcular el que ens han d’abonar i com es reflexa a la nómina?
Gràcies.


Alicia Marti Climent

23 agost 2016 / 10:24 h

Hola Sara,
En la nòmina apareix com a “ABONO PARTE PROPORCIONAL EXTRA DIC 2012”.
La paga extra es calcula sobre un sou base i uns triennis menors, per la
retallada del 2010. S’ha de calcular a partir de la taula següent (http://www.intersindical.org/stepv/docs/RevisaNomina2016.pdf). Cal
multiplicar pel nombre de triennis que es posseeixen, més el complement de destinació, més el complement específic. En les pagues extres no es
computen els sexennis.
Si tens qualsevol dubte, telefona’ns o passa’t per alguna de les nostres seus a partir de l’1 de setembre i t’ho mirem.
Salut!


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR