Internacional

STEPV presenta a València la WFSW

Dimarts passat, 19 de desembre, l’STEPV-Intersindical Valenciana organitzà la presentació a València de la Federació Mundial de Treballadors i Treballadores de la Ciència (World Federation of Scientific Workers) a la Facultat de Matemàtiques de la Universitat de València.

Cartell de la presentació de la WFSW a València

divendres 22 desembre 2017 12:54 h

La WFSW és un organisme internacional que aglutina diferents associacions de treballadors i treballadores de la ciència així com sindicats de classe d’arreu del món que lluiten pels drets laborals i amb un fort compromís amb la pau i el medi ambient.

STEPV és l’únic sindicat amb capacitat per a aglutinar les reivindicacions dels treballadors i treballadores de la ciència

A hores d’ara, l’estat espanyol només compta amb dos membres al si d’aquesta federació: l’Associació del Personal Investigador del CSIC i, des de la darrera assemblea general, celebrada a Dakar del 4 al 8 de desembre de 2017 –a la qual va assistir el Sergi Maicas i Prieto (Professor titular del departament de Microbiologia i Ecologia de la UVEG)–, el Sindicat de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià (STEPV-Iv).

D’aquesta manera, l’STEPV-Iv esdevé l’únic sindicat amb capacitat per a aglutinar les demandes i reivindicacions dels treballadors i treballadores de la ciència, en la seua lluita contra la precarietat i a fi de millorar les seues condicions laborals, en un organisme d’àmbit internacional.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR