Polítiques educatives

STEPV li demana a la nova ministra d’Educació, Pilar Alegria, més diàleg

El Sindicat felicita la nova ministra i sol·licitarà una reunió en breu per atendre els problemes més urgents de l’educació

diumenge 11 juliol 2021 19:47 h

Ahir es van conèixer per sorpresa els canvis ministerials impulsats pel president de Govern, Pedro Sánchez. En Educació, l’actual ministra Isabel Celaá serà substituïda per l’actual delegada de Govern a Aragó, Pilar Alegría.

Durant el mandat de Celaá s’ha trobat a faltar el diàleg amb la comunitat educativa

Durant el mandat de la ministra Celaá, STES-i ha trobat a faltar més diàleg amb els sindicats i amb la comunitat educativa, especialment durant la tramitació de la LOMLOE, ni més ni menys que la llei que ha de regir el sistema educatiu.
El sistema educatiu té reptes molt importants en marxa i les administracions públiques tenen l’obligació de comptar amb les organitzacions representants de la comunitat educativa. Estem parlant de l’aplicació de la LOMLOE i de la tramitació de la llei de FP, de la millora de la qualitat educativa (amb ràtios més baixes i més professorat), de l’escola rural, de la modificació dels currículums, de la millora de les condicions de tots els ensenyaments sense oblidar la no obligatòries (artístiques, adults, FP, etc.). I, per descomptat, de la millora de la condicions laborals de professorat i de la consolidació del professorat interí (sense fer-los fora al carrer als tres anys).
STES-i, de la qual forma part STEPV, sol·licitarà pròximament una reunió amb la nova Ministra d’Educació per abordar aquestes qüestions i arrencar-li un compromís de potenciar el diàleg amb la comunitat educativa i atendre les propostes que surtin d’aquestes.

Etiquetat com a

polítiques educatives

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR