Sistemes de protecció

STEPV insta al President de la Generalitat al tancament dels centres educatius

El Sindicat avisa que emprendrà totes les accions legals i jurídiques si la Conselleria d’Educació no rectifica

dimarts 17 març 2020 12:06 h

L’estat d’indignació del conjunt dels treballadors i treballadores de l’ensenyament (professorat, direccions, personal administratiu i de serveis, personal de neteja, etc.) dels centres educatius ha anat en augment des que ahir la Conselleria d’Educació publicara una “carta” (consulta ací) en què mantenia oberts els centres educatius, desdint-se de les “instruccions” donades en les xarxes socials durant el passat dissabte 14 de març, que aclarien les instruccions de la resolució de divendres 13 de març.

Malgrat els intents que des de dijous 12 de març està duent a terme el Sindicat perquè la Conselleria decrete el tancament dels centres educatius, com han fet molts altres territoris, especialment després del Reial Decret que estableix l’estat d’alarma, la nostra Conselleria insisteix en una mesura absurda, que contradiu l’estat d’alarma i posa en risc de contagi les persones que han d’acudir als centres educatius, que poden fer perfectament la seua feina des dels seus domicilis. L’argument donat recentment per la Conselleria d’Educació és que els centres han d’estar oberts per si la Conselleria de Sanitat els necessita per a qualsevol cosa i per això cal que els serveis de neteja els mantinguen nets. Evidentment, si Sanitat requereix un centre educatiu només cal que es comunique a Educació eixa necessitat i, òbviament, està plenament justificada l’obertura d’eixe centre en concret, però no és lògic tindre oberts 1.500 centres educatius al llarg de tot el país a l’espera que Sanitat els necessite. I que els equips especialitzats desinfecten com cal els centres educatius requerits per Sanitat.
El Sindicat ha donat un pas més i ha registrat telemàticament un escrit al President de la Generalitat perquè la Conselleria d’Educació rectifique i tanque d’una vegada els centres educatius. En el mateix escrit s’adverteix que, si no es dóna aquest pas, el Sindicat es reserva el dret d’emprendre totes les accions legals i jurídiques que considere oportunes per aconseguir aquest objectiu.

Enllacem ací l’escrit registrat.

Etiquetat com a

coronavirus

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR