Sistemes de protecció

Els Comitès de Salut laboral continuen exigint més mesures de protecció als centres educatius

Aquest matí s’han reunit els Comitès de Seguretat de Seguretat i Salut de València i Alacant i han aprovat les mesures proposades i resolucions per donar més seguretat als centres educatius

dimarts 09 febrer 2021 18:50 h

Pel seu interès, enllacem ací la resolució aprovada aquest matí pel Comitè de València sobre les mesures de protecció als centres educatius.

STEPV ha proposat també al Comitè d’Alacant una resolució per acabar amb l’externalització de l’atenció mèdica per contingències

D’altra banda el Comitè de Seguretat i Salut Laboral d’Alacant també ha aprovat resolucions en la mateixa línia. STEPV ha proposat també al Comitè d’Alacant una resolució per acabar amb l’externalització de l’atenció mèdica per contingències del treball al professorat interí i al funcionariat de carrera des de 2011 mitjançant mútues privades. Aquesta privatització la va iniciar l’anterior govern del Partit Popular, però encara no només és vigent sinó que ha estat renovada per l’actual govern del Botànic. Igualment, el Sindicat ha tornat a exigir que la Conselleria d’Educació recupere amb urgència els serveis de prevenció de riscos laborals propis del sector docent, com teníem abans de passar a ser gestionats per l’INVASSAT.
Finalment, també s’ha sol·licitat que la Conselleria dote d’amplificadors de veu al professorat que ho sol·licite, ja que el treball amb mascareta i distàncies de seguretat forcen la veu del professorat que, en molts casos, es paga de la seua butxaca aquests amplificadors.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR