Sistemes de protecció

La immensa majoria dels centres consultats tenen baixes de professorat per COVID

També ha faltat alumnat pel mateix motiu

dilluns 10 gener 2022 13:59 h

STEPV ha recollit dades d’uns 50 centres educatius per conéixer la situació en la que han reobert les portes després de les vacances de Nadal. En pràcticament tots els centres enquestats tenen professorat de baixa per COVID i alumnat que no s’ha incorporat a l’aula pel mateix motiu. En alguns centres el nombre de professorat de baixa ha complicat l’organització del curs i la resta del professorat ha hagut d’atendre l’alumnat que no tenia professor.

Aquesta situació era perfectament previsible, per l’increment de contagis que s’estan produint darrerament

Aquesta situació era perfectament previsible, per l’increment de contagis que s’estan produint darrerament. Per al Sindicat, la Conselleria s’hauria d’haver anticipat i convocat adjudicacions la setmana passada perquè els centres hagueren représ el curs amb la màxima plantilla de baixa substituïda.
És possible que el professorat de baixa per COVID no siga substituït ja que si en 7 dies no presenten símptomes s’incorporaran a treballar i la plaça no serà oferida a les adjudicacions aquesta setmana per manca de temps. Per tant, l’alumnat d’aquest professorat perdrà aquesta setmana de classes d’aquestes assignatures.
D’altra banda, la Conselleria ha enviat als centres el nou protocol que va rebre del ministeri i la informació sobre la vacunació de l’alumnat entre 5 i 11 anys. Tornem a denunciar que els sindicats no hem rebut cap informació respecte als nous protocols, ni hem sigut consultats (com tampoc han sigut consultats els comitès de seguretat i salut laboral).


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR