Sistemes de protecció

STEPV sol·licita a Conselleria que prenga mesures per evitar increments de contagis després de Nadal

La situació de la pandèmia justifica que es garantisca un retorn segur als centres educatius

dimarts 21 desembre 2021 12:13 h

Davant l’increment imparable de casos per COVID-19, que està obligant al confinament de moltes aules, STEPV sol·licita a la Conselleria d’Educació que s’aprofiten les vacances escolars de Nadal per acabar de vacunar l’alumnat que ha quedat pendent en aquesta primera fase de vacunació en els centres escolars.

El retorn a l’activitat lectiva ha de ser el més segura possible

A més, el Sindicat exigeix que en la represa de les activitats lectives tots els centres educatius disposen del material anti-COVID necessari per continuar fent front a la pandèmia.
Igualment, sol·licitem a la Conselleria que valore la situació de l’evolució de la pandèmia abans de la incorporació de l’alumnat als centres educatius després de Nadal i prenga les mesures necessàries perquè s’evite un possible increment dels contagis.
I, finalment, instem al govern valencià a accelerar la vacunació amb la tercera dosi al professorat que així ho necessite el més prompte possible perquè el retorn a l’activitat lectiva siga el més segura possible.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR