Mobilitzacions

STEPV i USTEC-STES participaran, junt STEI, a la manifestació a Palma

Diumenge 29 de setembre a Palma

Les manifestacions tindran lloc a Palma, Eivissa, Formentera i Menorca

dissabte 28 setembre 2013 17:32 h

STEPV i USTEC – STES participaran, juntament amb l’STEI, a la manifestació convocada el 29 de setembre a Palma contra les polítiques educatives i lingüístiques del govern balear. Tuna representació dels dos sindicats viatjaran a Palma on tots tres sindicats portaran una pancarta conjunta amb el lema “la nostra llengua, la nostra escola, pels drets socials i lingüístics”.

Fem nostra i donem tot el nostre suport a la vaga convocada per les companyes i companys de les Illes Balears

Des de l’inici del conflicte els tres sindicats s’estan coordinant per aconseguir que la vaga indefinida siga un èxit i per constituir comissions de suport a Catalunya i País Valencià. En els propers dies estan convocats actes a diverses localitat d’aquests dos territoris per mostra la solidaritat amb la lluita del professorat, de la comunitat educativa i de la societat de les Illes Balears.
La vaga convocada per l’assemblea de docents i els sindicats (entre ells els STEI) per rebutjar les polítiques educatives i lingüístiques del Govern de les Illes Balears i del Govern Espanyol està sent molt massiva i tenint una gran repercussió al conjunt de les Illes.
Aquestes polítiques suposen un atac sense precedents a les condicions laborals del professorat, a la qualitat de l’ensenyament, als drets de l’alumnat i de les famílies i a la normalització i recuperació de la nostra llengua. Amb l’excusa de la crisi i l’aplicació de polítiques neoliberals es pretén destruir el dret de totes les persones a l’educació, privatitzant-la i mercantilitzant-la i posant en marxa un genocidi lingüístic.
Per tot això,a USTEC·STEs i STEPV fem nostra i donem tot el nostre suport a la vaga convocada per les companyes i companys de les Illes Balears.
Finalment, USTEC·STEs, STEPV i STEI fa una crida a totes les entitats, sindicats, plataformes i a tota la societat a donar impulsar i participat en totes les campanyes de suport i solidaritat que es convoquen.
Més informació en la web d’STEI


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR