Internacional

La cooperació internacional en formació

STEPV-Iv, amb STEI, Ensenyants Solidaris i ESFMB, organitza cursos per a docents de Guatemala, El Salvador i Perú.

STEPV

dijous 01 octubre 2015 08:52 h

STEPV - Intersindical Valenciana, juntament amb l’STEI - Intersindical de les Illes Balears, Ensenyants Solidaris i l’Escola de Formació Melchor Botella, organitza cursos per a docents de Guatemala, El Salvador i Perú. Aquests cursos formen part d’un projecte de formació a distància impartits per docents voluntaris de les Illes Balears i del País Valencià. Enguany es faran 15 cursos amb més de 700 persones inscrites.

El treball cooperatiu és fonamental en el nostre treball solidari en el camí de l’emancipació dels pobles

Per al Sindicat, el treball de cooperació internacional és fonamental per desenvolupar la solidaritat i el suport entre les organitzacions i les persones amb les que treballem a aquests països. El treball cooperatiu, des de la igualtat entre les parts, és fonamental en el nostre treball solidari en el camí de l’emancipació dels pobles. Per això, fem una crida a les persones afiliades i simpatitzants al sindicat a participar en aquestes activitats i altres que anem fent al llarg de l’any.Cursos solidaris
Més informació ací.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR