STEPV se solidaritza amb STEI davant les agressions patides a la seua seu

La seu del Sindicat de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament de les Illes Balears de Palma apareix amb pintades amenaçadores i insultants

Imatge de la seu d'STEi amb les pintades

dimecres 13 juny 2018 17:24 h

STEPV vol manifestar el seu suport i solidaritat amb el sindicat germà de les Illes Balears, STEI-i, i d’altres entitats en defensa de la llengua catalana a les Illes. Les seus de l’STEI de Palma i de Can Alcover han aparegut aquesta matinada amb pintades insultants i amenaçants a les respectives façanes, en una nova agressió contra entitats progressistes i que treballen per la normalització lingüística a les Balears.

Des de STEPV esperem que es localitzen els agressors i siguen posats en mans de la justícia

No és la primera vegada que pateixen agressions feixistes d’aquest tipus, ja que en els darrers mesos s’hi han produït també en altres seus, paradetes de carrer en dies festius, etc.

Des de STEPV esperem que es localitzen els agressors i siguen posats en mans de la justícia el més aviat possible per tal que no actuen amb impunitat i no vagen a més les amenaces d’aquests grupuscles feixistes.

El Sindicat anima a les entitats agredides a continuar la seua tasca per la normalització lingüística del català a les Illes Balears, de la democràcia i, en el cas de l’STEI, també en la defensa de les condicions laborals dels treballadors i treballadores.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR