Universitats públiques

STEPV es reunirà amb la Directora General d’Universitats, Josefina Bueno

A més STEPV ha presentat una esmena als pressupostos perquè el PAS de les universitats públiques també cobre la carrera professional

dijous 12 novembre 2015 17:48 h

Dilluns dia 16 de novembre està prevista la reunió del Sindicat amb la Directora General d’Universitats, Josefina Bueno, per a traslladar-li les propostes de temes a tractar en el sector durant aquesta legislatura.

STEPV defensarà la potenciació de les universitats públiques valencianes

STEPV defensarà la potenciació de les universitats públiques valencianes, la millora de les condicions laborals del professorat, el pagament de la carrera professional al personal d’administració i serveis (PAS) i la revisió de les taxes dels estudiants, entre altres temes, tot emmarcat en la constitució i convocatòria de la Mesa Sectorial d’Universitats.
STEPV insistirà en el pagament de la carrera professional del PAS, una partida pressupostària que ha desaparegut de l’esborrany de pressupostos i que, si no es recupera atenent les peticions del Sindicat i de les universitats, serà un focus de conflicte laboral amb l’administració.
Tampoc no deixarem de costat la reclamació del pagament del deute que la Conselleria manté amb les universitats, que contribueix a la precarietat econòmica en què es troben les universitats públiques, que perjudica el conjunt de la societat valenciana.
D’altra banda, STEPV ha fet arribar a les Corts Valencianes una esmena perquè s’incloga l’abonament de la carrera professional al Personal d’Administració i Serveis (PAS) de les universitats públiques, ja que en el projecte de pressupostos no hi consta.
12 de novembre de 2015

Etiquetat com a

universitat

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR