Condicions laborals

STEPV es reuneix amb el Conseller d’Educació

divendres 01 desembre 2017 11:10 h

Polítiques educatives

STEPV es reuneix amb el Conseller d’Educació

El Sindicat li trasllada les propostes de temes de negociació per a la pròxima legislatura en educació pública no universitària, privada-concertada i universitats

La delegació de STEPV amb el conseller i el secretari autonòmic

dilluns 19 octubre 2015 19:02 h

Una delegació de STEPV, formada per representants de les àrees de pública no universitat, privada-concertada, universitats i de la confederació Intersindical Valenciana, s’ha reunit aquesta vesprada amb el Conseller d’Educació, Vicent Marçà, i amb el Secretari Autonòmic d’Educació, Miguel Soler.

Per a STEPV la prioritat és revertir totes les polítiques de retallades que s’han aplicat al sistema educatiu

Durant la reuníó el Sindicat li ha traslladat les propostes de temes a tractar durant aquesta legislatura en els tres sectors educatius, en el document que enllacem ací.
Per a STEPV la prioritat és revertir totes les polítiques de retallades que s’han aplicat al sistema educatiu i treballar per a millorar les condicions laborals del professorat. També ha proposat canviar el model de plurilingüisme i avançar en la igualtat lingüística i en el foment del valencià, no només en l’àmbit educatiu sinó en el conjunt de la societat valenciana. Igualment, el Sindicat considera que la LOMQE s’ha de derogar i, en l’àmbit autonòmic mentre no es derogue, treballar per fer-la inaplicable i minimitzar el seu impacte en els centres educatius.
En eixe sentit, STEPV s’ha mostrat disposat a col·laborar amb la Conselleria d’Educació i el govern valencià per aconseguir aquests objectius, compartits per la nova administració. I en aquesta tasca, el Sindicat considera que cal aconseguir la máxima unitat i mobilització de la comunitat educativa i de la societat valenciana.
STEPV ha sol·licitat la convocatòria urgent de les meses de negociació per tal d’acordar un calendari de negociació dels temes proposats i buscar els màxims acords i consensos en les matèries proposades.
El Sindicat valora positivament la reunió i el bon clima de diàleg i espera que les propostes plantejades pel Sindicat es duguen endavant en un clima de participació democràtica de la comunitat educativa i de transparència en la gestió.


Comentaris

Jose Leonardo Guerras Martinez

19 octubre 2015 / 21:20 h

De lo acordado en las asambleas comarcales de estos últimos días , referente al aumento del malestar entre los profesores interinos tanto de secundaria, como primaria y FP. ¿Se le ha transmitido al conseller? Sí es así, ¿cuál ha sido su respuesta o sentir?


Marc Candela Ruiz

20 octubre 2015 / 23:00 h

Li vam traslladar tot el tema dels impagaments de les nòmines i les solucions que plantejàvem per tal que no torne a passar. Igualment li vam dir que cal prioritzar la recuperació de les plantilles i dels 5000 llocs de treball retallats.
El sentir del conseller és que cal treballar per solucionar aquests temes i que anirem treballant-los.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR