Mobilitzacions

STEPV dona suport a la vaga educativa a Madrid

La vaga tindrà lloc avui, 8 de maig i el pròxim 21 de maig

Un moment de la vaga del 29 de febrer a Madrid, convocada per STEM, CGT i CNT

dimecres 08 maig 2024 09:20 h

La vaga, convocada pel Sindicat de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament de Madrid (STEM), entre d’altres sindicats, reclama reduccions de l’horari lectiu, com tenen altres autonomies; reducció de les ràtios; recursos per a l’atenció a la diversitat; evitar la segregació escolar; i millores retributives per al professorat, entre altres qüestions.

STEPV exigeix a les administracions a atendre les reivindicacions per les quals es convoquen les vagues a Madrid i al País Valencià

Les reivindicacions de la vaga de Madrid (que arranca avui, 8 de maig, i continuarà el 21 de maig) són pràcticament les mateixes per les quals la Plataforma per l’Ensenyament Públic del País Valencià també ha convocat vaga per al pròxim 23 de maig.
A Madrid, aquesta serà una segona onada de vagues, ja que a finals del mes de febrer, també es van convocar tres jornades de vaga que van tindre un seguiment massiu.
STEPV dona suport a la vaga de Madrid i exigeix als governs autonòmics, tant de Madrid com del País Valencià, a atendre les reivindicacions per les quals s’han convocat les respectives jornades de vaga.

Etiquetat com a

vaga

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR