Condicions laborals

STEPV desconvoca la vaga del 16 de maig

El Consell Nacional valora que la Conselleria ha reaccionat amb les mesures proposades el passat 4 de maig i obri una via a la recuperació de les condicions laborals del professorat

Un moment del Consell Nacional d'aquest matí

STEPV

dissabte 12 maig 2018 17:22 h

El Consell Nacional de STEPV, reunit aquest matí a Alzira, ha acordat desconvocar la vaga general de professorat del proper 16 de maig. El Consell Nacional ha valorat que la convocatòria de la vaga ha servit perquè la Conselleria reaccionara amb una proposta de mesures sobre els punts que reclamava el Sindicat, recollits en la campanya “Ja toca!”.

El Consell Nacional valora que les mesures proposades per la Conselleria el passat 4 de maig en la Mesa Sectorial són insuficients, però obrin una via de negociació de les condicions laborals del professorat que fins ara no s’havia produït. En eixe sentit, el Sindicat continuarà reclamant l’ampliació de les millores anunciades i l’extensió al conjunt del professorat pròximament i no descarta la convocatòria de les accions necessàries per tal d’assolir la negociació de la reversió de les retallades aplicades per l’anterior govern del PP.
STEPV considera que el professorat també valora que la convocatòria de vaga també ha servit perquè la Conselleria moguera fitxa i donara un primer pas en la recuperació de les condicions laborals del professorat, malgrat considerar-les igualment insuficients.
A més, el Sindicat continua insistint en la necessitat d’assolir un pacte d’estabilitat del professorat interí que garantisca la continuïtat en el treball després de la celebració de les oposicions massives anunciades per l’administració.
El Consell Nacional de STEPV insta a la Conselleria d’Educació a convocar una Mesa Sectorial per a concretar un calendari de negociació que aprofundisca en la recuperació de les condicions laborals del professorat i faça extensible al conjunt del professorat les mesures iniciades per al curs que ve.
En eixe sentit, el Sindicat reclama de la Conselleria d’Educació una millora del clima institucional i una fluïdesa efectiva en les relacions amb els sindicats, especialment pel que fa al respecte exhaustiu als òrgans de representació i negociació.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR