Recol·locació

STEPV demana una reunió de la comissió de seguiment per la recol·locació

El sector d’Ensenyament Privat del Sindicat insta per escrit a l’administració a reprendre les negociacions del punt desè de l’acord implantació de la reforma educativa de l’any 96.

dimecres 03 juny 2015 16:55 h

El 8 de setembre passat ens va convocar l’Administració a una reunió amb el nou Secretari Autonòmic d’Educació, Manuel Tomás, motivada per les continues sol·licituds per part dels sindicats de reunir-nos de manera urgent.

STEPV-Iv va manifestar directament al nou Secretari Autonòmic la manca d’un calendari clar i sistemàtic per poder portar una continuitat efectiva en tota la batèria de temes pendents que se li varen exposar, la qual cosa fa impossible arribar a solucions i acords factibles per al sector.

Entre els diversos temes que es varen assenyalar: recol·locació de docents en centres en crisi, endarreriments econòmics 2008, i paga extra 2012.

Sols s’ha complert un, l’abonament de la quantia de la part proporcional de la paga extraordinària de 2012 a la nòmina de febrer de 2015. Queda aleshores pendent la convocatòria de Reunió Comissió de Seguiment per seguir amb les negociacions que quedaren pendens en l’última reunió de Comisssió de Seguiment entre patronals, administració i els cinc sindicats del sector. En aquesta reunió es va acordar:

  1. Es va observar la necessitat per totes les parts negociadores que calia actualitzar i donar-li una nova redacció al punt 10 de l’Acord del 96 (reco·locació de docents).
  2. Es va instar a totes les parts implicades tant patronals com tots els sindicats a passar una sèrie de propostes i/o esmenes per a la nova redacció del punt.
  3. Un vegada l’administració tinguera totes les propostes es va comprometre a unir-les totes per conformar un esborrany i passar-lo a totes les parts negociadores el més aviat possible.

A l’espera quedàrem que se’ns enviarà l’esborrany per part de l’administració i poder així ser convocats de nou per seguir negociant la redacció del punt de Recol·locació, un fet que encara no s’ha produït.

STEPV de concertada fa la petició expressa a l’administració per tractar el punt de la Recol·locació al marc de negociació corresponent. Recordem que aquest tema, la recol·locació, és competència de la Comissió de Seguiment (on estem representats administració, sindicats i patronal) i no d’altres àmbits. Tractar aquest tema en altres àmbits, com pretenen alguns sindicats, només respon a un intent de discriminar sindicalment a STEPV i no tindrà efectes legals si no es tracta on correspon.

STEPV espera que l’administració atenga la petició de convocar aquesta reunió de la Comissió de Seguiment, per evitar així qualsevol judicialització d’un procés tan important i delicat com és la recol·locació, si no es tracta en aquest àmbit de negociació.

Registre d’entrada de a petició de reunió de la comissió de seguiment (pdf, 54KB)

 


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR