Comissió de seguiment de concertada

STEPV-Iv es reuneix en CS concertada per actualitzar la borsa de recol·locació

STEPV-Iv entén la necessitat d’una major agilitat i predisposició per portar la borsa de centres en crisi al dia.

dijous 03 octubre 2019 12:02 h

El Director General explica que fins que no han tingut totes les dades dels docents que han sol·licitat la incorporació a la borsa, no han convocat a la CS per tractar aquest punt. A continuació ha fet una presentació del nou equip que portarà durant aquesta legislatura el Departament de Serveis de Centres Concertats. El Subdirector de Centres i Planificació serà Rafael Fresquet, la Cap de Serveis de Departament de Finances, Raquel Bayo Castellote, i es manté com a Cap de Serveis d’Autoritzacions Concerts Educatius, Blanca Palmero.

Seguidament ens ha explicat a les organitzacions de la CS que cada Director General ha de presentar un pla d’actuació al Secretari Autonòmic d’Educació, i en el moment que s’aprove pel Secretari Autonòmic, es portarà a l’àmbit de negociació de la CS concertada de manera calendaritzada, priotitzant els temes pendents que tenim del sector. Ha incidit en resoldre en primer lloc el tema de la FP Dual, per la seua complexitat. En aquest punt STEPV-Iv ha aprofitat per remarcar la negociació de les plantilles. No es poden deixar de costat tots aquells punts que afecten directament a les treballadores i treballadors en els centres i que no queden ben resolts en l’ordre de Pagament Delegat que regula el sector, com per exemple el tema de l’impagament de les substitucions, actualitzacions de triennis, contractes d’interinatge, etc.

A continuació el Director General, ens ha detallat els tres centres que han demanat enguany hores PAM. A diferència de l’any passat aquest curs sols han presentat la sol·licitud tres centres de tot el PV, concretament del programa de Compensatòria. 

Immediatament s’ha abordat l’actualització de la borsa com vam sol·licitar STEPV-Iv en la petició de reunió registrada el passat divendres 20 de setembre. El Director general ha passat a detallar els 16 casos de docents que han sol·licitat l’entrada en la borsa de centres en crisi. Aquests centres s’han vist afectats aquest curs escolar per reduccions d’unitats en la major part dels casos. La CS després d’analitzar un per un cada cas, decideix incorporar a la borsa a 5 docents dels 16 casos. Els casos no incorporats no complien l’articulat que marca l’addenda de recol·locació signada en el 2017.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR