Recol·locació

Informació sobre recol·locació, desdoblaments i nòmines

STEPV ha assistit a la reunió de divendres 23 de setembre convocada per l’administració educativa. A la reunió estaven convocades també la resta d’organitzacions sindicals i patronals del sector de la concertada per tractar com a principal punt de l’ordre del dia el seguiment de preacord signat el passat 28 de juliol.

dilluns 26 setembre 2016 13:05 h

El Director General de Centres ens ha explicat la intenció que tenen de posar en marxa tot el procés que marca el preacord respecte a la recol·locació malgrat que estan a l’espera que els donen el vistiplau econòmic des de la Conselleria d’Hisenda. Mentre, aquest procés consistirà en:

  1. L’Administració està recollint totes les sol·licituds de recol·locació de treballadors/res (ara com ara tenen oficialment 8 sol·licituds recollides). A continuació ens ha informat que està al tall de publicar-se la llista de centres que han sol·licitat el PMAR. Tots els centres que tenien el PDC de 4t ESO i han sol·licitat el programa de PMAR de 2n i 3r ESO se’ls ha concedit. Només dos centres que no tenien PDC de 4t el curs passat se’ls ha denegat el programa.
  2. L’Administració contestarà al professorat que està dintre de la borsa de recol·locació i se’ls preguntarà en primer lloc si volen optar per entrar dins de la borsa d’interins o bé recol·locar-se en un centre concertat com així marca el redactat del preacord.

La Conselleria convocarà de nou la Comissió de Seguiment a principis d’octubre amb el compromís de tancar una llista amb les dades del professorat que desitja ser recol·locat. Arribat aquest punt s’analitzarà cas per cas les sol·licituds entre totes les organitzacions que conformem la Comissió -entre ells STEPV- per ser estudiades. En arribar a aquest punt el Sindicat ha insistit en lanecessitat de reconéixer el mateix dret com marca el preacord per a aquells treballadors que estan pendents de recol·locació d’anys anteriors.

En el torn obert de paraules STEPV ha recordat a l’Administració la urgència d’una regulació a través d’una resolució de les hores de desdoblaments atenent a la ràtio en famílies concretes de cicles formatius, com així se’ns va prometre abans de l’estiu. El Director General de Centres ens ha explicat que ja tenen la resolució redactada i a punt per a publicar-la pròximament.

A més ens han comunicat que tornaran els diners en aquesta nòmina de setembre sobre l’increment de l’1% aplicat en la passada nòmina de gener i que va suposar una retallada d’entre 5-7 euros per docent en pagament delegat.

Sobre la devolució del 50% de la paga extra del 2012 a la gent que ja no està en actiu per a la Conselleria, ens han comunicat que implementaran una plataforma online en la web de la Conselleria. Només la tinguen activada, els interessats podran fer-ne ús per poder reclamar la quantia del 50%.

Des de STEPV trobem satisfactòria l’avanç que s’ha produït a la reunió perquè entenem que s’hi han assentat les bases per elaborar uns criteris de procediment en l’elaboració de la llista de centres en crisi a l’espera de la signatura oficial de l’Addenda.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR