Recol·locació

STEPV-Iv sol·licita amb caràcter d’urgència una reunió de la Comissió de Seguiment

STEPV

diumenge 17 abril 2016 18:53 h

STEPV-Iv, sector d’Ensenyament Privat, ha registrat un escrit a dia 13 d’abril de 2016 en la Conselleria d’Educació en què sol·licita, amb caràcter d’urgència, una reunió de la Comissió de Seguiment del Document sobre la Implantació de la Reforma Educativa en els centres concertats de País valencià del 1996, i posteriors addendes, per tractar els següents punts:

    Rependre les negociacions de l’Acord d’Implantació de la Reforma Educativa en Centres Concertats de País Valencià del 1996, concretament la nova redacció del punt dècim sobre recol·locació de docents en centres concertats motivada per la pèrdua d’unitats.
    Establir un calendari de reunions per continuar treballant temes de vital importància per al sector com ara les plantilles, les retribucions, la recol·locació de docents i la reactivació borsa de centres en crisi i la formació del professorat del sector.

A l’espera de la convocatòria de reunió de la Comissió de Seguiment per part de l’administració per seguir amb les negociacions que quedaren pendents en l’última reunió de Comissió de Seguiment entre patronals, administració i els cinc sindicats del sector fa més de dos anys.
STEPV fa la petició expressa una vegada més a l’administració per tractar el punt de la recol·locació al marc de negociació corresponent. Recordem que aquest tema, la reco·locació, és competència de la Comissió de seguiment (on estem representats administració, sindicats i patronals) i no d’altres àmbits.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR