Acció sindical

El sector d’ensenyament privat d’STEPV-Iv celebra una jornada de formació sindical

El divendres 8 de juny es van celebrar a la seu del Sindicat les jornades d’Ensenyament Privat Concertat de STEPV-Iv corresponent al present curs 2017/18 amb l’objectiu principal de la preparació de les eleccions sindicals en el sector previstes per a l’any que ve.

dilluns 11 juny 2018 07:35 h

Aquestes jornades, adreçades als delegats/des d’ensenyament privat dels distints convenis que treballen en el sector de privada, han tingut una participació prou nombrosa, al voltant d’una trentena de professionals dels distints centres i comarques de la Comunitat que han pogut conèixer de primera mà els temes que afecten els processos electorals educatius en el nostre sector, i propiciant al llarg de la jornada un intercanvi d’experiències entre els assistents.

Els temes tractats són:

  • Història dels processos electorals en el sector.
  • Normativa electoral específica del sector.
  • Estratègies dels processos electorals.
  • Serveis Jurídics: jubilacions, paga antiguitat, retribucions dels professionals, modalitats contractuals, etc.

Les jornades han estat certificades per l’Escola Sindical de Formació Melchor Botella del Sindicat.

La jornada ha finalitzat amb un dinar de germanor agraint de bestreta l’assistència de les persones delegades que han pogut estar entre nosaltres, i esperant de bon grat que l’assistència a unes futures jornades en el sector siguen tant profitoses com les que acabem de passar.

Podeu veure ací un resum en vídeo de la Jornada


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR