Acció sindical

Gestió de les ITs en cas d’hospitalització i/o intervenció quirúrgica

dijous 02 març 2017 13:03 h

STEPV-Iv ha detectat en alguns casos d’afiliats el fet que la Conselleria en cas d’hospitalització o intervenció quirúrgica -tant en hospitals públics com privats- procedeix a abonar el 100% de la baixa sempre i quan el certificat que expedeix l’hospital explicite clarament:

  1. Les dades d’ingrés, intervenció i alta.
  2. El següent paràgraf:
    “Hospitalización o intervención comprendida en la Cartera Común Básica de Servicios Asistenciales del S.N. de Salud, según recoge Decreto Ley 6/2012 art. 6.”

Aquest paràgraf ha de ser textual la qual cosa està provocant que treballadors/res del sector davant la mateixa situació - hospitalització i/o intervenció quirúrgica- tinguen un tractament distint segons el certificat que faça l’hospital, atés que en alguns hospitals estan negant-se a anotar en els certificats aquest paràgraf.
Des d’STEPV-Iv estem intentant reconduir aquesta situació perquè els drets de totes i tots siguen reconeguts tal com marca la normativa vigent. Es tracta d’evitar en certa manera l’arbitrarietat d’alguns hospitals. A més entenem que la Conselleria està exigint de manera massa estricta el compliment d’aquest redactat. Per tot açò, tan prompte com ens reunim amb l’administració, explicitarem la situació i demanarem una solució adequada que beneficie l’afiliació que es puga veure afectada.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR