retallades

STEPV de concertada registra novament en la Conselleria les reclamacions sobre la paga extra

El sector de concertada d’STEPV registra les reclamacions de LA PAGA EXTRA ORDINÀRIA de 2012 i fa efectiva la pròrroga que vàrem anunciar en una circular fa un mes.

Representants de STEPV lliuren en Conselleria les reclamacions de la paga de Nadal de 2012

STEPV

divendres 05 desembre 2014 10:15 h

Complim així amb el termini per interposar reclamació a l’Administració abans del 23 de desembre de 2014 i interrompre així el termini de preescripció d’un any, a l’espera de la resolució judicial del recurs contenciós interposat pel sindicat contra el Decret Llei 6/2012 de 28 de setembre on se’ns aplicà la retallada.

És important recordar que els funcionaris de pública tenen signat un acord a data del 9 de juny de 2014 on Moragues, el Conseller d’Hisenda, es comprometia a abonar la part proporcional (44 dies) de la paga només a aquest personal, al gener de 2015.

Nosaltres, en el nostre sector de concertada, sobre patir la mateixa retallada no tenim CAP ACORD signat amb Hisenda, ni amb la Conselleria d’Educació. Per tant la via que a la llarga és garantia segura per a cobrar-la, a dia d’avui, és la via administrativa contenciosa. Per tal motiu, hem considerat, assessorats pels nostres serveis jurídics, que calia registrar de nou la reclamació en Conselleria abans del 23 de desemdre de 2014, i guanyar d’aquesta manera, un any més per decidir què fer arribat el moment.

Etiquetat com a

reclamacions paga extra

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR