retallades

Sobre la paga extraordinària 2012 per al personal que no està en actiu

STEPV

dimarts 12 gener 2016 19:00 h

Segons la Resolució de 17 de desembre de 2015, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, es va ordenar l’abonament d’ofici, en la nòmina de desembre de 2015, de la quantia pendent del 26% de la paga extraordinària de 2012 al personal que es troba d’alta actualment en la nòmina de pagament delegat en centres concertats.

El personal que no es troba d’alta i a qui li va ser sostret en desembre de 2012 el mateix import, cal que ho comunique individualment al centre amb el qual tinguera relació laboral en desembre de 2012. Amb aquesta finalitat us facilitem el model de sol·licitud, que serà l’únic que accepte la Conselleria d’Educació, i us recordem que cal adjuntar fotocòpia del document acreditatiu del compte corrent (amb número de IBAN) per a fer efectiu el seu abonament. Una vegada emplenat serà el centre qui ho remetrà a la Direcció General de Centres i Personal Docent de la Conselleria d’Educació. Us aconsellem que us quedeu còpia amb el registre d’entrada del centre d’origen.
Model de sol·lictud


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR