retallades

Intersindical Valenciana signa l’Acord Mesa General de Negociació de la Funció Pública Valenciana

Dimarts 13 la Mesa General acorda la restitució dels drets laborals dels empleats i empleades públics de la Generalitat perduts per les retallades de 2012

STEPV

dijous 15 octubre 2015 22:29 h

Aquest acord preveu la recuperació, en 2015, de les quantitats corresponents de la paga extraordinària de desembre de 2012 fins a arribar al 50% d’aquesta i la negociació del 50% restant per a la seua inclusió en els pressupostos de la Generalitat de 2016.

Aquestes mesures afecten a tot el personal públic, tant de l’administració (sanitat, educació i justícia), com del sector públic instrumental (universitats i ensenyament concertat).
Ara sí, podem assegurar que la recuperació íntegra de la paga extraordinària 2012, que va ser una més de les retallades de l’anterior Consell, serà abonada als docents en pagament delegat dels centres concertats de la manera que detalla l’acord.
A la web podreu consultar l’explicació amb detall de l’acord.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR