Retribucions

Sobre la quantitat pendent 25% de la paga extraordinària 2012 al professorat de la concertada

Qüestions tècniques han impedit el pagament en la nòmina de novembre

divendres 04 desembre 2015 20:39 h

STEPV ha preguntat al Director General de Personal el motiu pel qual la quantitat del 25% de la paga extraordinària de 2012 no ha estat abonada als docents en pagament delegat en la nòmina de novembre de 2015. Com sabeu, segons Acord Mesa de Funció Pública, es preveu la recuperació, en 2015, de les quantitats corresponents de la paga extraordinària de desembre de 2012 fins a arribar al 50% d’aquesta i la negociació del 50% restant per a la seua inclusió en els pressupostos de la Generalitat de 2016.

Aquestes mesures afecten tot el personal públic, tant de l’administració (sanitat, educació i justícia), com del sector públic instrumental (universitat i ensenyament concertat).

El Director General ha indicat la clara decisió d’abonar als docents de la concertada la quantitat del 25% pendent en la nòmina de desembre de 2015 abans d’acabar l’any. Segons ens ha explicat, no s’ha pretés en cap moment desencadenar un greuge comparatiu respecte als nostres companys de la pública.

Ha argumentat que aquest fet s’ha produït per una raó merament tècnica: a les nòmines del funcionariat públic la quantitat s’aplica automàticament; per contra, les nòmines dels docents en centres concertats s’han de calcular manualment, una per una, per poder aplicar la quantitat del 25%. A més, ha destacat la falta de temps per resoldre-ho en la nòmina de novembre en el nostre cas, ja que ens ha explicat que les nostres nòmines vénen a estar enllestides a meitat de cada mes, i pràcticament no ha sigut viable.

STEPV vigilarà perquè es complisca l’abonament en les nòmines de desembre al professorat dels centres concertats.

Etiquetat com a

paga extra

Comentaris

Diego Aguilera Pineda

13 desembre 2015 / 22:50 h

El que si es un greuge comparatiu es que la   Conselleria fique las pressupostos l’abonament de la paga extra a la concertada i ens queden fora els funcionaris interina, quan es trata de diners done igual el color politic, siempre ens queden fora els mateixos


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR