Condicions laborals

Reclamacions pel cobrament dels triennis i sexennis del funcionariat en pràctiques durant el curs 2019/20

En 2019, els sindicats de la Mesa Sectorial van signar un acord perquè el professorat en pràctiques del curs 2019/20 cobraren els triennis i sexennis en concepte de compensació a partir de gener de 2020 perquè aquest acord anava a compte dels pressupostos de 2020.

dijous 22 juny 2023 17:40 h

A setembre de 2023 es compliran els quatre anys que la llei posa de termini per a reclamar els impagaments retributius per part de l’administració. És per això que el Sindicat ha iniciat una campanya de reclamacions individuals perquè el professorat afectat les presente a la Conselleria d’Educació i, en cas que no s’abonen finalment, tindre la seguretat jurídica que s’ha reclamat en temps i forma, si cal anar als tribunals de justícia.

En el vídeo de l’assemblea duta a terme el 22 de juny expliquem amb més detall la campanya que iniciem. Consulta’l ací

A continuació, us podeu descarregar el model de reclamació que s’ha de presentar per tràmit Z a la Conselleria d’Educació.
Ací teniu les instruccions del que s’ha d’emplenar en el tràmit Z, i també l’enllaç i les instruccions tant si contesten com si no:

■ En el formulari del tràmit Z, on posa EXPOSE has de posar:

“Que, des del 01.09.2019 fins al 31.08.2020, vaig ostentar la condició de funcionari/funcionària en pràctiques, del cos de ____________________________, especialitat: ___________________________________ i amb destinació en el centre ____________________________________________________.

Durant aquest període no m’ha/han sigut abonat/s els triennis i/o sexenni/s que tenia reconeguts com a funcionari/funcionària interí/interina d’aquest cos. (S’acompanya còpia del meu escrit de reclamació)”

■ I on posa SOL·LICITA has de posar:

“Es tinga per interposada reclamació en matèria de reconeixement de dret i quantitat i es procedisca a dictar resolució estimatòria de la mateixa per la qual:

1.- Em siguen abonats, des del 01.09.2019 fins al 31.08.2020, el/els trienni/s i sexenni/s que tenia reconeguts i que estava percebent com a funcionari/funcionària interí/interina.

2.- O, subsidiàriament, em siguen abonat/s, des del 01.01.2020 fins al 31.08.2020, el/els trienni/s i sexenni/s que tenia reconeguts i que estava percebent com a funcionari/funcionària interí/interina”


■ El tràmit Z ha d’anar dirigit a la Direcció Territorial on es va prestar serveis durant el curs de pràctiques.

■ Si passats tres mesos no has rebut contestació, has de telefonar a la seu per a demanar cita amb el servei jurídic. Si, per contra, reps contestació a aquesta reclamació, has d’apuntar-te la data del dia en què la reps i, immediatament, telefonar a la seu i demanar cita amb el servei jurídic, ja que et donaran el termini d’un mes per al següent tràmit.

Enllaç al tràmit Z: https://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=18494
Descarrega’t ací el model de reclamació que has d’adjuntar en el tràmit Z. Empleneu les dades que falten.

 

Etiquetat com a

reclamacions

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR