retallades

STEPV prorroga les reclamacions sobre la paga extra de Nadal del 2012

STEPV reprén la campanya que va encetar a principis d’octubre de 2013 per recuperar la paga extra.

dimarts 21 octubre 2014 12:46 h

Calia, aleshores interposar una reclamació a títol individual a l’Administració abans que prescriguera a data de 23 de desembre de 2013, ja que les quantitats a reclamar prescriuen al cap d’un any en l’ensenyament concertat.

Ara hem de tornar a interposar reclamació a l’Administració abans del 23 de desembre de 2014 per interrompre el termini de preescripció d’un any a l’espera de la resolució judicial del recurs contenciós interposat pel Sindicat contra el Decret Llei 6/2012 de 28 de setembre on se’ns aplicà la retallada.

Cal recordar que els funcionaris de pública tenen signat un acord abans de l’estiu en el qual Moragues, el Conseller d’Hisenda, es comprometia a abonar la part proporcional (44 dies) de la paga només a aquest personal al gener de 1015.

Nosaltres en el sector de concertada, sobre patir la mateixa retallada, no tenim CAP ACORD signat amb Hisenda ni amb la Conselleria d’Educació. Per tant la vía que a la llarga és garantia segura per a cobrar-la a dia d’avui, és la vía administrativa contenciosa. Per tal motiu hem de tornar a registrar la reclamació en Conselleria abans del 23 de desemdre de 2014. Guayarem, així, un any més per decidir què fer arribat el moment i assessorats sempre pel nostres Serveis jurídics.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR