Calendari escolar

STEPV i CPI presenten una queixa al Síndic de Greuges pels impagaments de les nòmines

També han registrat en Presidència i Conselleria d’Hisenda les reclamacions del professorat afectat

divendres 23 octubre 2015 15:41 h

Aquest matí representants de STEPV i la Coordinadora de Professorat Interí (CPI) han presentat a Alacant una queixa al Síndic de Greuges pels impagaments de les nòmines de setembre. En l’escrit se sol·licita l’increment de personal en les Direccions Territorials d’Educació d’Alacant, València i Castelló per poder actualitzar les altes en nòmina de tot el personal, majoritàriament interí, ja que tots els anys una part important d’aquest personal no cobra el mes de setembre per problemes de personal i gestió.

Se sol·licita que s’abonen immediatament els pagaments retardats i no esperar a final del mes següent per fer-los efectius

També se sol·licita que s’abonen immediatament els pagaments retardats i no esperar a final del mes següent per fer-los efectius.
Recordem, a més, que una part del professorat que no ha cobrat en setembre, tampoc cobrarà en octubre pels mateixos problemes esmentats.
A més de presentar la queixa en el Síndic de Greuges, representants d’ambdues organitzacions han presentat les reclamacions del personal afectat a Presidència i a la Conselleria d’Hisenda (qui abona les nòmines) a València, perquè el govern de la Generalitat pose solucions a aquest problema endèmic.
STEPV, a més, ha convocat concentracions el pròxim dijous 29 d’octubre a les tres capitals valencianes per continuar pressionant l’administració perquè abone les nòmines de forma immediata.

Presentació de les reclamacions en Presidència
presidencia

Presentació de les reclamacions en Hisenda
hisenda


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR