Retribucions

STEPV proposa presentar reclamacions individuals a la retallada aplicada en el CRV de 2012

STEPV-Iv ensenyament concertat inicia una campanya per als docents interessats en recuperar la part proporcional dels diners que ens varen llevar a la nòmina de desembre de 2012, segons el Reial Decret Llei 20/2012, de 13 de juliol de mesures per garantir l’estabilitat pressupostària de foment de la competitivitat.

dilluns 28 octubre 2013 16:41 h

Recomanem a tot el món que es puga veure afectat que reclame tot allò que la Conselleria deixe de pagar.

Recomanem a tot el món que es puga veure afectat que reclame tot allò que la Conselleria deixe de pagar

El procés adequat per a fer-ho és presentar una reclamació prèvia a la Conselleria i un acte de conciliació davant l'empresa, abans que passe un any des que es va ocasionar el deute. Així serà possible després presentar una demanda judicial, simultàniament a les dues parts (com es fa a la paga de 25 anys) .
Les nòmines que heu de facilitar-nos per poder extraure la quantitat exacta a reclamar abans de que preescriga el deute el 23 de desembre de 2013, són:
- Nòmina de desembre de 2011.
- Nòmina de novembre de 2012.
- Nòmina de desembre 2012.
Des d'STEPV-Iv oferirem a tot aquell afectat/ada que vullga que li portem les reclamacions i la demanda i/o necessite l'assessorament del nostre sindicat.
Per a més informació poseu-vos en contacte amb els permanents.

Descarrega't ací el document.

Etiquetat com a

reclamacions crv 2012

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR