retallades

La Conselleria es compromet a abonar els 44 dies de la paga extra en febrer

La campanya de pressió de les reclamacions individuals engegada per STEPV dóna resultats.

STEPV

dimecres 28 gener 2015 17:44 h

El Secretari Autonòmic d’Educació, Manuel Tomàs, ha informat aquest matí als sindicats de concertada que en febrer s’abonaria els 44 dies de la paga extra de 2012 al professorat. STEPV ha reclamat que l’abonament tinga lloc en la nòmina de gener, com està previst per al professorat de la xarxa pública per no generar un greuge comparatiu.

STEPV mantindrà la campanya de reclamacions mentre no es produisca l’abonament

No obstant això, STEPV mantindrà la campanya de reclamacions mentre no es produisca l’abonament en la nòmina de febrer, per si de cas no es complira aquest compromís.

Recordem que el Sindicat va posar en marxa una campanya en octubre de 2013 gràcies a la qual al voltant de 2.000 docents de concertada interposà reclamacions individuals a l’administració reclamant l’abonament d’aquesta quantitat que il·legalment s’havia retallat.

Aquesta campanya ha donat resultat, perquè la via judicial garantia el cobrament d’aquesta quantitat, com ha passat en la xarxa pública on ja n’hi ha sentències. D’aquesta manera, la Conselleria s’ha vist obligada a abonar els 44 dies tant al professorat de la pública com al de la concertada.

El Sindicat vol agrair al professorat que ha presentat les reclamacions individuals l’esforç que ha fet aquests darrers mesos ja que gràcies a aquesta pressió s’ha arrancat el compromís de retornar aquest diners pròximament.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR