Condicions laborals

STEPV convoca concentració dilluns pels impagaments de les nòmines

També presentarà una denúncia a inspecció de treball

Escrit de comunicació de la concentració dilluns que ve

STEPV

divendres 30 novembre 2018 19:44 h

Com ja hem informat encara hi ha docents que no han cobrat la nòmina. STEPV porta anys denunciant aquesta situació i ha convocat diverses concentracions aquests darrers anys per pressionar l’administració i que ho solucione.

STEPV ha comunicat a la Delegació de Govern una concentració a València dilluns 3 de desembre a les 18h davant la plaça Manises

Aquesta pressió ha donat els seus fruits, perquè s’ha aconseguit disminuir el nombre de docents interins que no han cobrat, però encara queda un col·lectiu important que no ha cobrat.
Per això, STEPV ha comunicat a la Delegació de Govern una concentració a València dilluns 3 de desembre a les 18h davant la plaça Manises perquè se solucione de forma immediata aquesta situació. També, els serveis jurídics del Sindicat presentarà la corresponent denúncia a inspecció de treball pel matí, perquè també prenga les mesures oportunes per tal que l’administració complisca amb el pagament puntual de les nòmines del seu professorat.

Etiquetat com a

impagaments

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR